Nieuws

Jaren

Nieuwe trainingen bij CINOP Academie 2016-2017

Naam afbeelding

29 augustus 2016

Welkom bij weer een nieuw schooljaar met de CINOP Academie! Met de nadruk op nieuw, want in het 6e jaar van ons bestaan hebben wij ons trainingsaanbod verfrist en van nieuw elan voorzien.

Samen met onze klanten hebben we gekeken naar de uitdagingen in de professionalisering van docenten en teams. Zo beschikken we in 2016-2017 over een eigentijds programma dat aansluit op actuele leerbehoeftes in het mbo
 
Wat te denken van onze nieuwe trainingen over blended learning (grotendeels on-line) en het begeleiden en examineren van studenten met een functiebeperking. Ook de bekende taal- en rekentrainingen zitten in een ander jasje. Kijk bijvoorbeeld naar de training over de toekomstbestendige taalles in de 21e eeuw.
 
Natuurlijk blijft de CINOP Academie uw vertrouwde specialist in examinering: van de bekende assessorentrainingen en het leren construeren, screenen en vaststellen van examens tot de trajecten gericht op kwaliteitsborging en het begeleiden van examencommissies.
 
In dit boekje ziet u ons aanbod van meer dan 20 mbo-trainingen waarmee wij u graag van dienst zijn. Allemaal incompany en direct toepasbaar in de praktijk. Meer weten? Kijk verder in deze deze tabel. Daar vindt u voor elke training alle informatie die u nodig heeft. 
Zoeken

Contactpersoon

 Rena Punt
Rena Punt
Managing consultant
06-51811461

Socialize met CINOP