Nieuws

Jaren

Gezocht: voorlopers Herontwerptool

Naam afbeelding

02 april 2013

Roc’s, aoc’s en vakscholen zijn druk bezig met de vertaalslag van Focus op Vakmanschap naar hun eigen onderwijs. Ontwerpen van goed onderwijs – terwijl de middelen afnemen – vraagt om creativiteit en slim organiseren. Met de herontwerptool (ontwikkeld door Educator en CINOP) schetst u op speelse wijze uw curriculum en houdt u rekening met diverse dimensies.

Eind maart is een enthousiast team (Sport en bewegen) van Deltion als pilot aan de slag gegaan met de herontwerptool en met haar nieuwe kwalificatiedossiers. Het instrument werd goed ontvangen en bewees zijn waarde in waardevolle discussies over het curriculum ontwerp.

Resultaten pilot
Tijdens de managementconferentie (CvI, 10 en 11 april) zullen de resultaten van de pilot gepresenteerd worden (je kunt deze sessie in je programma plaatsen via cviweb2013.nl).

Voorlopers gezocht
In het kader van de doorontwikkeling zijn CINOP en Educator nog op zoek naar een aantal voorlopers die het instrument in hun eigen praktijk willen toepassen. Het heeft de voorkeur dat dit teams betreft die al met de nieuwe kwalificatiedossiers aan de slag kunnen. Het biedt u de kans om op interactieve en speelse wijze na te denken over je herontwerp aan de hand van de nieuwe kwalificatiedossiers en tevens mee te denken in de doorontwikkeling van het instrument!

Geïnteresseerd?
Meld u aan bij Marga Kemper (mkemper@cinop.nl).

Zoeken

Socialize met CINOP