Meesterslager: titel voor en door de branche
Meesterslager: titel voor en door de branche
05 juni 2015
De restaurantbranche werkt al meer dan 30 jaar met de titel Meesterkok. Deze titel wordt gegeven aan koks die succesvol een examen, de zogenaamde Meesterproef, hebben afgelegd. René Tichelaar, eigenaar van het restaurant De Gieser Wildeman, behaalde de titel 28 jaar geleden. Anderhalf jaar geleden werd ook één van zijn koks benoemd tot SVH  Meesterkok. “Het is een titel waar je als kok naartoe werkt”, vertelt René. “Het helpt je om een niveau hoger te komen.” De KNS wil met de vakbonden FNV en CNV Vakmensen de titel Meesterslager introduceren met een zelfde doel. René zit in een werkgroep en denkt mee over een goede invulling van de titel. CINOP Advies draagt zorg voor de ontwikkeling en begeleiding.

Verschenen: Slagersleven, nr 16 2015
Zoeken

Downloads

Contactpersoon

 Esther Murre
Esther Murre
Senior consultant
06-10207842
 Jos van Zwieten
Jos van Zwieten
Managing consultant
06-10533767